Stichting Stung Treng

Nieuws

Nieuwsbrief november 2018
In deze nieuwsbrief kijken wij met u terug op de uitreiking van de pakketten met leermiddelen aan de geslaagde studenten van de lerarenopleiding in Stung Treng. Ook de uitreiking van de leesboekjes aan juf Sitha en andere leerkrachten komt even aan de orde. Verder vertellen Martijn en Klaas hoe zij geld hebben geworven voor nieuwe projecten in Cambodja.
Lees meer

Nieuwsbrief juli 2018
Terwijl wij hier in Nederland genieten van een prachtige zomer zijn de docenten van de RTTC in het verre Stung Treng op schoolbezoek geweest en kunt u hier deelgenoot van zijn. Verder maken Martijn en zijn neef Klaas zich op voor de Nijmeegse Vierdaagse. U leest hierover in deze nieuwsbrief. Wij wensen u een fijne zomer!
Lees meer

Nieuwsbrief maart 2018
Allereerst willen wij onze sponsors en donateurs die ons het afgelopen jaar financieel gesteund hebben, heel hartelijk danken. Gelukkig kunnen we als kleine stichting dit jaar weer een paar projecten financieren.
Lees meer

Nieuwsbrief oktober 2017
Terugkeren naar een plek kan soms heel anders uitpakken dan je zou verwachten. Heeft u dergelijke ervaringen? In deze nieuwsbrief leest u hoe het voor onze voorzitter was om na vier jaar terug te keren naar Cambodja. Verder leest u over de sportieve prestaties van een van onze bestuursleden en zijn neef.
Lees meer

Ontwikkelingen RTTC Stung Treng
Tijdens mijn bezoek aan Cambodja en aan de RTTC in de zomer van 2017 heb ik een hoop geleerd over de nieuwe ontwikkelingen bij de lerarenopleiding in Stung Treng, de RTTC.
Lees meer

Nieuwsbrief mei 2017
Onze website is vernieuwd! Met veel trots nodigen wij u uit om onze nieuwe website te bekijken en uw bevindingen met ons te delen. Vindt u het makkelijk navigeerbaar? Mist u misschien nog informatie? Wij horen graag van u! Laat het ons weten op info@stungtreng.nl.
Lees meer

Nieuwsbrief maart 2017
Het is weer voorjaar! De natuur laat zich weer in al haar schoonheid zien. Tijd om erop uit te trekken en te genieten van al het moois. Het voorjaar is bij uitstek een tijd van vernieuwing en van de grote schoonmaak. Zo ook bij de bestuursleden van de Stichting Stung Treng.
Lees meer